Az iskolával és óvodával Május 6-án tartottuk a Művelődési Házban az anyák napi ünnepséget. Talán nem véletlen, hogy éppen az év legszebb hónapjában ünnepeljük azokat, akiknek az életünket köszönhetjük. Virágözönnel halmoz el bennünket május, mintha a természet a szépségével akarná megajándékozni az anyákat. Talán ez az egyetlen ünnep, amely kivétel nélkül mindenki szívéhez eljut.
Ezért minden évben versekkel, dalokkal, kis jelenetekkel készülünk arra, hogy így is örömet szerezzünk az édesanyáknak, nagymamáknak. Az idei anyák napját is igyekeztek a gyerekek emlékezetessé, meghatóvá tenni. Sok szép vers, dal hangzott el, s reméljük, mindenkinek szereztünk velük néhány boldog percet.
Az óvodások Anyák napi ünnepségén előbb a bölcsisek és a kiscsoportosok, majd a középső- és nagycsoportos gyerekeink léptek a helyi Művelődési ház világot jelentő „deszkáira” A táncos, mesés, verses összeállítás témája a gyermekek számára legnagyobb kincs, az édesanya köré fonódott, szeretetett kinyilvánítva, milyen áldozatos munkát végez nap, mint nap. Az anyukák és nagymamák a meghatottság könnyeivel küzdve ölelték meg a kicsiket.